fbpx
Meteen naar de inhoud

15 kilo lichter en energieker dan voorheen! Tanja vertelt hoe!

Tanja Mattheus, 48 jaar uit Olen

Ze zeggen dat je “een klik moet maken in je hoofd”.
Dat “het voor iedereen anders is”.
Wel, dat is ook zo…

Ik had mezelf al herhaaldelijk op “dieet” gezet, maar telkens bleek de inspanning van korte duur. Tot die kille dag, eind oktober 2017. Toen maakten we namelijk onze reisplannen voor een vakantie in 2018 op. Dochter Sarah mocht voor haar 16de verjaardag een bijzondere reis uitstippelen. En bijzonder zou het zijn!

Ze stelde een reis samen en dat reisplan leest als een ware avonturentocht in Thailand: twee dagen in de jungle trekken, een dag op de fiets langs bamboeplantages, slapen in een boomhut…
Die avond maakte ik mijn “klik” in mijn hoofd. Want met mijn gewicht zou ik het bij deze avontuurlijke reis erg lastig krijgen. Mijn doembeeld: alleen achter blijven in de jungle, zwetend, steendood.

Ik had al lang geleden de naam van een goede coach horen vallen (bij de kapper hoor je alles, toch?!). Wenneke, noemde ze en ze is diëtiste en PowerSlim coach in Olen. Ik belde die avond meteen en mocht diezelfde week al bij haar langsgaan. Mijn man was aanvankelijk sceptisch, “Je gaat om eens te luisteren?” hoorde ik hem zeggen…
Na de afspraak kwam ik thuis met een grote dosis moed dankzij het gesprek met Wenneke,
én mijn starterspakket van PowerSlim
.

4 maanden verder en 15 kilo lichter… Ik voel me gezonder en fitter dan ooit! Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn fantastische coach Wenneke. Natuurlijk dank ik ook veel aan de steun van mijn man Johan en onze dochter Sarah! Zij moedigden mij aan op momenten dat het even moeilijk was. Straffer nog, door weer en wind, sneeuw en regen, vergezelde mijn man mij om drie keer per week te wandelen. En dus is mijn overwinning vandaag ook een beetje hún overwinning. Duizend keer dank daarvoor!

tanja voor en na

Echt straf, bij het PowerSlim-programma, is dat ik nooit een hongergevoel heb gehad, nooit tegen mijn zin een reep heb gegeten…
Ook de combinatie met mijn drukke job lukte prima.
En voor tips, om op restaurant te gaan of de kerstdagen zonder schade te ‘overleven’ met PowerSlim, kon ik altijd bij Wenneke terecht. Ondertussen heb ik mijn gestelde doelen bereikt. Ik ben zelfs aan wekelijkse spinninglessen begonnen.

Ik kijk nu (natuurlijk) erg uit naar de reis naar Thailand met het gezin. Maar ook naar de volgende fases van het PowerSlim programma én gewichtsbehoud onder begeleiding. Ik weet dat ik in goede handen ben bij Wenneke.

Thanks for bringing back my energy!!

 

Coach Wenneke vertelt:
Als diëtiste vind ik dat de gezondheid altijd op de eerste plek komt. Natuurlijk is het als coach leuk werken als mensen zo gemotiveerd zijn en een duidelijk doel hebben. Tanja was een mooi voorbeeld van een ‘vrouw met een missie’ !
En hoewel ze in haar zelf geschreven getuigenis erg lief voor me is….hoe zeggen ze dat ‘ere wie ere toekomt’?
Want ik was dan wel haar coach, zij heeft het toch maar mooi gerealiseerd!
Straffer nog, ondertussen is haar doel, een goed gewicht voor haar reis, al voorbij… en toch houdt Tanja de focus op haar gezondheid en weegschaal. Ze heeft een evenwicht gevonden waar ze vroeger alleen van dromen kon!

Heb jij ook een doel? Komt jouw reis dichterbij? Prikkelt de zon je om in actie te schieten?
Reserveer dan snel jouw kennismakingsgeprek! En ontdek wat de coaching van Wenneke voor jou kan betekenen…
0479 098 371 of klik hier

Het eerste gesprek twv 40€ krijg je nu helemaal gratis, kortom het kost je nu niks….. alleen 30minuten van je tijd!