fbpx
Meteen naar de inhoud

Alweer een tevreden klant !

Vol trots stel ik Ann aan je voor!
Ann is door Powerslim geselecteerd tot PowerSlimmer van de maand!

Ann Kennes, 52 jaar uit Olen getuigt zelf:

¨Ik voelde me niet meer zo goed in mijn vel. Naar vakantiefoto’s kijken was ook al niet meer zo fijn. Ik werk in een leuke boetiek, Ella in Scherpenheuvel, maar leuke kleding voor mezelf kiezen werd alsmaar moeilijker. Dus besloot ik contact op te nemen met Wenneke, de PowerSlim Coach in Olen.

Mijn doel was 6 tot 8 kg kwijt te spelen, want ik was overtuigd dat afvallen moeilijk was.
Meer dan dat zou ik zeker niet kwijt geraken. Kan je geloven hoe verrast ik was dat afvallen veel vlotter bleek te gaan?!

Ik ging aan de slag met het PowerSlim programma onder begeleiding van Wenneke en ontdekte al snel dat ik niet bang moest zijn voor honger. Want hongerlijden hoort er gewoon niet bij. Ik mocht echt lekker eten. Voldoende ook! En dat terwijl de kilootjes vlot verdwenen. Mijn doel bereikte ik al erg snel en dus durfde ik mijn doel aan te passen. Zo verloor ik twee keer zo veel gewicht dan oorspronkelijk gepland. Het komt mijn gezondheid alleen maar ten goede. Ik voel me fitter en energieker en ook shoppen is weer leuk.

Dit jaar ligt mijn focus vooral op gewichtsbehoud, zo ga ik één keer per maand nog op consult bij Wenneke. Dat is de eerste stok achter de deur. Dit resultaat wil ik behouden en dus kan ik nog wat extra kennis gebruiken, rond evenwicht bewaren, etiketten lezen, op vakantie gaan, valkuilen ….

Ik sta zelf in de modesector, dus vind ik het nu super om weer leuke kleren te kunnen dragen. Ik heb reeds heel wat leuke kleren gekocht in een maat minder, dus ben ik meer dan 100% gemotiveerd om de kilo’s er af te houden!¨

 

Coach/diëtiste Wenneke geeft wat meer uitleg:
Ik zag Ann groeien, niet letterlijk natuurlijk, want ze viel af, maar wel wat betreft zelfvertrouwen, voedingskennis en evenwichtig  eetpatroon!
Ze heeft het programma goed geïntegreerd in haar dagdagelijkse leven en dat is erg belangrijk natuurlijk.
Ondertussen heeft Ann al een half jaar gewichtsbehoud achter de rug. En het lukt haar ook prima om het gewicht te behouden.
Dus niet alleen ging dat afvallen vlot, nee, ze slaagt er ook in om het gewicht te behouden!
Super trots ben ik op Ann (en al die andere klanten) die zulke knalresultaten neerzetten!!

ann kennes fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe heeft Ann dat gedaan?

Ann startte met het PowerSlim programma, dat is een koolhydraat-arm programma waarbij je in 3 stappen naar je streefgewicht gaat.
In stap 1 gaan we de koolhydraatrijke producten, zoals rijst en aardappelen, maar ook koekjes en chips, vervangen door een koolhydraat-arme PowerSlim-versie. Geen dieet met papjes en shakes!
Dus concreet eten we tijdelijk geen gewoon brood, maar PowerSlim brood en geen gewone pasta, maar PowerSlim pasta.
We geven je lichaam de kans om te ontwennen van die koolhydraten. Zonder dat jij daar al te veel nadelen van voelt.
Je voelt je fitter en energieker zelfs.

In de tweede fase gaan we stap voor stap weer koolhydraten invoeren, je nadert tenslotte je streefgewicht ook op dat moment.
We leren gezonde maaltijden in te plannen, met een goed evenwicht tussen vetten, koolhydraten en eiwitten.
Maar dan niet wo theoretisch natuurlijk, maar erg praktisch toegepast op jouw levensritme.

Tot slot gaan we voor gewichtsbehoud. Daar droom jij misschien ook van?! Van je streefgewicht ‘hebben en houden’?
Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
Het kost je niks!

Groetjes
Wenneke

PS over dat ‘hebben en houden’ van je streefgewicht zal ik snel wat meer schrijven, dus de facebookpagina in de gaten houden is de boodschap!