fbpx
Meteen naar de inhoud

Ben jij al klaar voor de zomer? Deze lente-actie helpt je vast!!

In het voorjaar, nadat de paaseitjes verteerd zijn (maar helaas nog op je billen plakken) krijg je vaak de afslank-kriebels. Is dat ook bij jou zo?! De eerste zon prikkelde al op je huid, maar je was nog niet helemaal klaar voor die zomerkleedjes?!

Binnen 2 maanden start de zomervakantie al en mogelijk wil jij nog wat kilootjes zien verdwijnen ‘als sneeuw voor de zon’?!

Er zijn enkele mechanismen aan slanker willen zijn en het toch niet worden of blijven. Ik maak even de vergelijking met rugpijn. Je gaat naar de therapeut en die geeft je, na een heerlijke massage, oefeningen. Plichtsbewust doe je die elke dag, zoals je werd opgedragen.  En als bij wonder de rugpijn gaat weg…  Je doet je oefeningen nog heel even verder, maar dan stop je… Met afslanken doen we ongeveer hetzelfde… Je hebt een ‘pijnpunt’: je gewicht.  Dus vol goeie moed start je. Je eet veel minder en snoept niet. Tot het moment waarop je merkt dat je broek wat losser zit. Weg is het pijnpunt, dus weg gaat de inspanning. En zo bereik je nooit je gezonde gewicht.

Reserveer nu met de actiecode LENTE 2018’ gratis jouw kennismakingsgesprek ter waarde van €40.00! Bovendien krijg je €10 korting bij je start!(*)

 

Of je start veel te streng, zodoende kan je dat niet vol houden en dus struikel je na een tijdje en bereik je dat lagere gewicht nooit. Dat is te vergelijken met bij rugpijn fanatiek de fitness induiken om je spieren sterker te maken. Je krijgt meer pijn en moet de handdoek in de ring gooien.

En misschien heb jij de oefeningen wél een hele tijd volgehouden, maar dan was er een drukke periode, weinig tijd,…. En hop daar ging je trouwe inspanning…. Om de vergelijking te maken, misschien heb jij je gewicht ook een hele tijd goed onder controle gehad, maar dan kwam er iets op je pad dat je deed afwijken van je vaste gewicht. Je ging samenwonen, zette een kind op de wereld, of misschien wel twee…. je bent gescheiden of kwam net de liefde van je leven tegen, je ging de menopauze door…. Honderden redenen kan ik opsommen… maar 1 ding is zeker: jij kan deze strijd winnen!
Met de juiste begeleiding zal je leren welke voedingsstoffen er in voeding zitten en hoeveel je daarvan nodig hebt. Je zal leren hoe je de dingen des levens trotseert, zoals ui eten gaan….  op vakantie gaan zonder 5 kilo extra mee terug te brengen (en dan bedoel ik niet in de koffer!). Je zal leren hoe je in het dagdagelijks leven de gulden middenweg kan vinden tussen slank blijven en toch genieten!
Bij Wenneke kan je klassiek voedingsadvies óf een koolhydraatarm programma (PowerSlim) volgen. Ik leg je in het kennismakingsgesprek graag uit wat deze programma’s inhouden. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen, zodat jij kan ervaren of dit programma wel bij jou past. Je ontdekt ook of mijn individuele coaching-sessies bij je passen. Het kennismakingsgesprek geeft mij, als diëtiste, een betere kijk op jouw leef-en eetgewoonten en gezondheid. Om helemaal duidelijk te zijn: het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, je mag nadien rustig beslissen of je wenst te starten!

 

Gebruik de actiecode LENTE 2018 en je krijgt een kennismakingsgesprek (twv €40.00) helemaal GRATIS.
Bovendien krijg je met deze actiecode ook €10 korting bij je start! Deze korting geldt zowel bij klassiek voedingsadvies als bij een startpakket van PowerSlim.

 

Wat heb je te verliezen…. behalve die kilootjes?

 

(*) Actie geldig zo lang de voorraad strekt en maximaal tot en met 20/5/2018.
Niet in te ruilen voor geld en niet te combineren met andere acties/kortingen.

 

Wil je wat meer lezen over Wenneke, klik dan hier
Lees hier de getuigenissen …..