fbpx
Meteen naar de inhoud

Hoe ik mezelf zie….

  • door

Ik bewerk mijn foto’s nooit… en dat doe ik bewust
Ik tover geen rimpels weg en maak me niet wat slanker op foto, omdat ik vind dat ik daarmee een verkeerd beeld zou geven…. Ik wil namelijk dat jij je goed kan gaan voelen met wie je bent…
Want ik loop ook niet ‘gefotoshopt’ over straat, maar gewoon als mezelf…

Deze keer heb ik wel een foto bewerkt!! 🙂

Links de foto zoals die was….
En zo zie jij mij… (ongeveer dan toch…. denk ik)
Rechts heb ik met een vervormer gespeeld tot ik had wat ik in MIJN HOOFD heb!
Dus dat is hoe ik mij zie…

Shocking?!
Misschien voor jou, maar ik ben me daarvan bewust en dat is al héél wat!


Wat blijkt nu??! Dat vrouwen zich na een dieet nog stééds iets dikker blijven “zien”, “voelen” dan ze eigenlijk zijn!! Dus dames, ga eens voor de spiegel staan in dat mooie kleedje en zoek eens 3 positieve eigenschappen van jezelf…. staar daar gerust 20 minuten naar!!
Maar stop alstublieft met je blindstaren op kleine minder leuke kantjes aan je figuur.

(dit is meteen ook een ‘note to myself!!’ woehahaha)

Zet je gezondheid met stip op één! En accepteer dan dat een vrouw wat vormen heeft, mogelijk cellulite, wat rimpels, een buikje, knokige knieën of net niet, vel te veel, borsten die onderhevig zijn aan de zwaartekracht, een poep die wat gezakt is, een scheve lach ….
En nee, dat moeten we niet allemaal willen wegtoveren….
We willen wel de gezondste en mooiste versie van onszelf zijn natuurlijk!!!

Gezonde groetjes
Wenneke

0479 098 371