fbpx
Meteen naar de inhoud

Kathleen vertelt

Kathleen ( 35 jaar uit Olen ) vertelt:

Eind oktober was de maat vol: ik zat niet goed meer in mijn vel en mijn kleren pasten niet meer. Toen besliste ik dat ik (opnieuw) de strijd met de weegschaal aan zou gaan. Ik had voordien al verschillende diëten gevolgd, maar helaas kwamen de kilo’s er altijd vrij snel terug aan. Ik kwam bij diëtiste Wenneke in Olen terecht, mijn SUPER coach! Haar focus op gewichtsbehoud op langere termijn, met een jaar coaching, overtuigde me helemaal!www.wenneke.be (4)

Al snel ontdekte ik mijn PowerSlim-favorieten, zoals de toast classique en de amandelkoeken. Ik kon dit perfect inpassen, zowel op mijn werk als in mijn sociaal leven. Ik combineerde PowerSlim met mijn gebruikelijke beweging en zag mijn gewicht dalen en mijn lichaam veranderen.

Ik trotseerde feestjes, frietjes en etentjes buitenshuis, want ik had een alternatief voor de moeilijke momenten. Natuurlijk moest ik af en toe op mijn tanden bijten en ‘nee’ zeggen tegen lekkere dingen, maar daar ben ik goed in geslaagd. Het dalende cijfer op de weegschaal was zeker een bron van motivatie!

Ondertussen ben ik 22 kg lichter en ik voel me super! Mijn coach, Wenneke, vindt ook dat ik straal! Binnenkort kan ik vol zelfvertrouwen en met een mooi kleedje naar het huwelijk van mijn zus. Ik ben blij dat er nog een jaar lang een spreekwoordelijke ‘stok achter de deur staat’ bij de maandelijkse weging. Deze keer hou ik de kilo’s eraf, daar ben ik zeker van!

Coach Wenneke vertelt:wendy-2-2016
“Kathleen kwam super gemotiveerd bij me binnen gestapt. Ze was vastberaden haar doel te gaan bereiken.
Ik zag wel telkens bezorgdheid als het over gewichtsbehoud ging, want daar had ze nooit eerder goede begeleiding bij gehad.
Daardoor was ze er nog niet in geslaagd haar gewicht te behouden.  Ondertussen zie ik die angst niet meer in haar mooie ogen als ze over gewichtsbehoud praat. Nee hoor, ze is er helemaal klaar voor! Met veel plezier volg ik haar nog 12 maanden op, zodat ze een ‘stok achter de deur heeft’
Kathleen heeft doorgezet op moeilijke momenten. Ik zag haar maand na maand meer en meer gaan stralen!
Haar vastberadenheid en vrolijke lach hebben mij als coach ook ontzettend veel voldoening gegeven!
Proficiat, Kathleen! Jij bent een topvrouw!!”

Natuurlijk is het even aanpassen van een koolhydraatrijk menu naar een koolhydraatarm menu. Maar voor de meeste mensen gaat het na enkele weekjes als vanzelf. Ze voelen zich energieker, fitter en vrolijker. Dat de weegschaal vlot daalt werkt motiverend.
Mijn grootste doel is jou helpen om een evenwicht te vinden eens die kilootjes eraf zijn!

Word jij de volgende topper?