fbpx
Meteen naar de inhoud

Op weg naar mijn slankere ‘IK’

  • door

Deze klant vertelt openhartig en eerlijk over haar ervaring bij Wenneke.
Dus de leuke én minder leuke kanten, de pasta die niet zo in smaak viel, maar ook dat haar energie toenam naarmate de week vorderde.

Maar wie kan dat beter vertellen dan zij zélf??
Met veel plezier en natuurlijk mét haar toestemming, deel ik deze met jullie…

Hieronder haar mail:

Mijn eerste week :

“Dè dag”…
ik ging mezelf laten wegen door  Wenneke, die me zou gaan begeleiden in mijn proces tot een gezondere eet/levensstijl en een gewichtsafname van ongeveer 15 kg.

Wat was dat een hels moment moet ik eerlijk bekennen.
Ik ging de confrontatie aan met iets waar ik me al erg lang achter verschuilde, mijn eetprobleem wat zich sinds een paar jaar uitte in eetbuien en “emo-eten”. Misschien moet ik even meegeven dat ik vroeger anorexia heb gehad.
Eigenlijk is eten voor mij steeds een beladen thema gebleven, sterker nog moet ik zelfs bekennen dat ik sinds toen nooit gezond heb gegeten.

We spraken af dat ik mijn gewicht zelf niet moest kennen, Wenneke gaat het opvolgen. Dit stelt me al een beetje geruster.
Ik geef haar graag mijn vertrouwen.

Ik kreeg een boekje met aanwijzingen én lekkere recepten, maar bovenal werd het een boeiend en leerrijk eerste gesprek.  Wenneke haalde de gemotiveerde en gedisciplineerde (en nog steeds ietwat onzekere) madam in mij naar boven
En met enkele opdrachten en PowerSlim  begon ik aan mijn eerste week als “PowerSlimmer”.

Jammer genoeg kan ik over de eerste dagen niet echt een objectieve mening geven, aangezien ik mijn menstruatie had. Dit heeft bij mij heel vervelende gevolgen, zowel op emotioneel als fysiek welzijn.
Maar… met de lekkere producten, waar ik metéén van mocht genieten, had ik (raar maar waar!!) geen immense drang naar zoet, in het bijzonder chocolade. (wat ik normaal tijdens mijn menstruatie enorm heb!)  

 

Dag 4 ongeveer voelde ik meer en meer energie en levenslust in me opborrelen. Content omdat ik eindelijk de stap had gezet, maar ook heel blij met het feit dat het me eigenlijk heel gemakkelijk lukt. De producten zijn erg lekker, met uitzondering van de pasta, die beviel me niet zo.
Ik eet 5 maal per dag, wat ik normaal nooit deed én ik heb eigenlijk nooit last van een hongergevoel. Het zoeken naar lekkere recepten en ‘experimenteren’ met alles wat je wel mag eten is zelfs fijn.
Ook was het best opvallend (bloos een beetje terwijl ik dit schrijf!) dat ik meer kon genieten van intimiteit…. waar mijn partner uiteraard geen enkel probleem mee had.  

Meting na 9 dagen :

Dan kwam de dag van de eerste ‘meting’. Opnieuw zenuwen uiteraard, want hoe zou ik in hemelsnaam kunnen vermageren, terwijl ik  zo veel te mag eten?  Voor mij stond afvallen gelijk aan amper eten.

Wat een ontzettend leuk nieuws en wat was ik gerust gesteld, zelfs een beetje trots!!
Want de weegschaal gaf -2,9kg aan.

Wenneke en ik evalueerden de week en opnieuw werd het een boeiend, motiverend gesprek. Haar vertrouwen werkt aanstekelijk! Met nog meer zin koos ik lekkere producten uit voor de volgende week.
Dus begin ik nu aan mijn tweede week als “PowerSlimmer”.

Ik ben klaar voor de uitdaging, klaar voor dit avontuur, klaar voor het succes!

Als diëtiste en coach vind ik het ontzettend belangrijk om jou in je kracht te zetten.
Tenslotte ben jij de sleutel tot het succes!
Deze PowerSlimmer heeft zo mooi verwoord hoe zij het beleefd heeft, dat ik dit zeker met jullie wil delen!
Wil jij dit ook? Wil jij je ook weer beter in je vel gaan voelen?