fbpx
Meteen naar de inhoud

Wat een topprestatie!

  • door

Begin 2017 kwam Nancy bij mij op consult. Ondertussen straalt ze meer dan ooit!
Maar wie kan dat beter overbrengen, dan Nancy zélf?!

Haar verhaal:
De hele dag sta ik tussen het eten, dus de verleiding was soms erg groot. De meeste mensen moeten 1 keer per week of maand eens ‘nee’ zeggen tegen taart, ik moet dat de ganse dag. Als uitbaatster van een bakkerij had ik veel verleidingen en weinig regelmaat. Mijn gewicht leed daaronder… en ik dus ook.

Ik zag een klant in de bakkerij steeds slanker worden en ik dacht ‘dat zou ik ook graag willen!’

Dus startte ik in het voorjaar van 2017, na een kennismakingsgesprek met het PowerSlim-programma bij Wenneke in Olen.

Mijn eerste week al zette ik al meteen een record neer, de kilo’s vlogen er werkelijk af.  En gek genoeg vind ik het niet eens moeilijk. Logisch ook, want ik magt 6 keer per dag eten. Lekker eten zelfs. De verleiding in de winkel, die leerde ik weerstaan omdat ik een alternatief had!
Wekelijks ging ik op consult bij Wenneke en week na week zag ik de weegschaal dalen. Tot ik in de zomer maar liefst 34kg lichter was.
Ik had ook een doel natuurlijk want mijn dochter stapte eind oktober in het huwelijksbootje, natuurlijk wilde ik dan ook stralen!

Ik voel me echt fitter! Ik hoor ook vaak dat ik er jonger uit zie!

Stilaan ga ik nu richting gewichtsbehoud en ook dan mag ik regelmatig naar Wenneke, want deze nieuwe en gezondere ik…. die wil ik houden. Wenneke leert me het evenwicht zoeken dat mijn lichaam nodig heeft.
Groetjes
Nancy

Nancy De Ceuster (3) Untitled design (10)

Je eigen verhaal schrijven, dat doe je hier bij Wenneke!

Als coach vind ik het ontzettend belangrijk dat jij als het ware je eigen verhaal kan schrijven….
Dat jij jouw weg vindt!
Misschien wil je maar 5 kg kwijt, misschien heb jij een ander doel…
Dat bekijken we samen… we stellen een doel en daar gaan we voor!

Stiekem (nu ja, niet altijd stiekem, soms ook gewoon heel openlijk) ben ik super trots op álle prestaties die we hier realiseren bij Wenneke.
Tenslotte wordt daar flink voor gewerkt! Ik probeer dan ook telkens de beste coach te zijn, die ik kán zijn…
Dat betekent de ene keer streng, maar rechtvaardig, de andere keer informatief…

Wat Nancy heeft gerealiseerd is een absolute top-prestatie!!
En daarvoor verdient zíj alle lof!
Proficiat, Nancy!! Het was/is voor mij een eer om je hierbij te begeleiden.

 

Worstel jij ook met de weegschaal en wil je meer weten over mijn manier van coachen,
reserveer dan hier een kennismakingsgesprek bij Wenneke.